top of page
  • Foto van schrijverInge

#happyunemployed Relaunch Yourself – Hét online programma om je mindset een positieve boost te geven


Al jaren roep ik: ‘Werk zoeken is topsport’, want dat is het ook echt. Er wordt zo vaak zo makkelijk gedacht over het zoeken naar werk. Je solliciteert een paar keer, netwerkt wat hier en daar en hoppa, je hebt een nieuwe baan. Helaas werkt het voor de meeste mensen niet zo. Werk zoeken kost tijd en energie. Heel véél energie. Iedere keer probeer je het opnieuw, iedere keer word je het nét niet, waarna je weer verder zoekt naar opties. Een zwaar en slopend proces. En hoewel het internet vol staat met tips om te (video) solliciteren, te netwerken en een killer van een brief te schrijven, is er maar bar weinig te vinden over hoe je mentaal een beetje lekker in je vel blijft zitten tijdens je zoektocht. Terwijl dat nou juist zo onwijs belangrijk is!


Daar moe(s)t verandering in komen! De afgelopen weken heb ik samen met Janske van Eersel (expert op het gebied van rouwen na baanverlies) keihard gewerkt aan een online programma om jouw mindset tijdens je zoektocht naar werk een positieve boost te geven! Zodat jij lekker in je vel zit en kunt solliciteren op een manier die bij jou past. Met trots presenteer ik vandaag dan ook ons unieke Relauch Yourself programma. Een 6-weekse online cursus waarin we onze beste wetenschappelijk onderbouwde handvatten, tools, tips en tricks met je delen, zodat jij vol positiviteit kunt zoeken naar werk.


Het programma bestaat uit 6 modules waaraan je in je eigen tempo kunt werken. We behandelen uiteenlopende thema’s. Van wat het met je doet dat je ineens werkloos bent, tot hoe je omgaat met afwijzingen, hoe je positief blijft en wie je nog bent zonder je werk. Eigenlijk alles waar jij als werkzoekende tegenaan kunt lopen in jouw proces.


Er zijn 3 opties; iedereen is anders dus er is voor ieder wat wils:

1. Je volgt het programma in je eentje (€99,- incl. btw)

2. Je volgt het programma met gelijkgestemden, waarbij je ook een webinar krijgt waar je Janske en mij al je vragen kunt stellen (€125 incl. btw)

3. Je gaat voor de di-hard variant: met een webinar én een mastermindgroepje zodat je intensief contact kunt houden met je collega-werkzoekenden (€149 incl. btw)


Voor meer informatie over het programma, voorwaarden en pakketten verwijs ik je graag door naar onze website: www.relaunchyourself.nl. Heb je vragen? Aarzel dan niet om contact met een van ons op te nemen.


We starten op maandag 3 augustus, ben jij er bij?


Liefs Inge

0 opmerkingen

Comentários


bottom of page