Over mij

Leuk dat je de moeite neemt om meer over me te weten te komen. Ik ben Inge, 30, woon in Oisterwijk en ben doctor in de arbeids- en organisatiepyschologie. Ik ben ontzettend gepassioneerd over de kracht van de positieve psychologie en ben dan ook blij dat ik van mijn hobby mijn werk heb kunnen maken, iedere dag opnieuw.

 

Ging dit vinden van mijn droombaan zonder slag of stoot? Nee, natuurlijk niet. Ik begon aan de verkeerde master, liep volledig vast in mijn eerste baan, heb een tijd thuis gezeten en nog steeds zijn er dagen dat ik twijfel of ik wel het goede doe. Ik snap je dus helemaal als je even niet meer weet wat je wil, wie je bent en hoe het verder moet. Ondanks mijn getwijfel, weet ik wel dat ik het allerliefst met mensen werk: training, coaching, mensen verder helpen in het verwezenlijken van hun dromen.

Tijdens mijn promotieonderzoek hield ik me hier dan ook mee bezig. Ik focuste me op job crafting (hoe hou je jouw werk leuk en uitdagend) en ik richtte me op reemployment crafting (hoe kan je jouw zoektocht naar nieuw werk zo dragelijk mogelijk maken). De kern in al mijn werkzaamheden is dan ook: waar word je blij van en hoe geef je dit vorm?

Naast mijn werk hou ik van uitgebreid koken. Ik vind het super om nieuwe recepten te proberen met onbekende ingrediënten (en mislukt het, ach... dan hebben we altijd nog de snackbar om de hoek). Ik lees veel en geniet ontzettend van het maken van verre reizen. Nieuwe culturen ontdekken, onbekende wegen verkennen, fantastisch! Ook mag ik graag sporten, van fitness tot yoga en van wielrennen tot volleyballen, ik vind het allemaal leuk. Tenslotte geniet ik van de kleine dingen in het leven: een wijntje op het terras, wandelen met de hond of lekker tafelen met vrienden. 

Ben je geïnteresseerd in wat ik doe? Aarzel dan niet om contact met me op te nemen; voor een specifiek probleem of om gewoon eens van gedachten te wisselen onder het genot van een kopje koffie. 

Inge

 

Dr. Inge Hulshof

'Ik werk evidence-based vanuit de positieve psychologie.'

 Meer weten over mijn werkwijze?

© 2020 Hulshof Career Development