top of page

Over mij

 

Leuk dat je de moeite neemt om meer over me te weten te komen. Ik ben Inge, 32 lentes jong en  woon in Oisterwijk met mijn gezin en hond. Ik hou van koken, reizen, yoga, wielrennen, lezen en goede gesprekken onder het genot van een wijntje. Verder ben ik doctor in de arbeids- en organisatiepsychologie en is een aflevering Gossip Girl mijn guilty pleasure. Oh, en bubbeltjesplastic. Dat. moet. gewoon. kapot.

 

De rol van werk in ons dagelijks leven heeft mij altijd gefascineerd. Net als de kracht van de positieve psychologie. In 2014 zag ik de mogelijkheid deze twee te combineren in een promotietraject, waarbij ik me richtte op een dragelijke zoektocht naar werk. Er is zo weinig bekend over hoe je tijdens je zoektocht een beetje positief blijft. Hoe je het gevoel van controle behoud en vol energie je zoektocht vorm geeft. Dáár wilde ik me op richten. 

En zo ontdekte ik mijn passie: werkzoekenden helpen om een prettigere zoektocht naar werk te ervaren. Dat is dan ook waar ik me in mijn eigen bv voor inzet. Ben jij werkzoekend en kun je wel een positieve boost gebruiken? Dan ben je hier aan het goede adres. Elke week verschijnt er een nieuwe blog onder de hashtag #happyunemployed. Ook kun je meedoen aan het Relaunch Yourself programma en is individuele begeleiding is mogelijk.

Ben je een werkgever, arbodienst of een overheidsinstantie? Ook dan help ik je graag. Heb je klanten die vastlopen in hun zoektocht of wil je meer weten over het belang van psychisch welbevinden in het zoeken naar werk? Ik vertel je er graag meer over.
 

Kortom: Ben je geïnteresseerd in wat ik doe? Aarzel dan niet om contact met me op te nemen; voor een specifiek probleem of om gewoon eens van gedachten te wisselen onder het genot van een kopje thee. 

Foto Inge 300x300.png
  • LinkedIn Social Icon
bottom of page