top of page

Trainingen en workshops

 

Training pyschologisch kapitaal

Psychologisch kapitaal (PsyCap) is een verzamelnaam voor de begrippen hoop, optimisme, veerkracht en zelfvertrouwen. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat PsyCap belangrijk is voor prestatie, welbevinden en omgang met stress en lastige situaties; zowel binnen het werk als daarbuiten. Tijdens deze training (1,5 dag) maak je kennis met PsyCap, oefen je met alle elementen en ontdek je hoe PsyCap je kan helpen in jouw werk en daar buiten. De training bestaat uit een volledige trainingsdag en een terugkomsessie van 2 uur.

 

Prijs: voor teams tot 12 personen: €2500,- exclusief BTW, inclusief trainingsmateriaal en benodigdheden.

Grotere of meerdere teams in overleg.

Training job crafting

Hoe hou je je werk leuk en uitdagend? Hoe blijf je groeien in je functie en hoe kun je jouw bevlogenheid vergroten? Deze vragen staan centraal in de training job crafting. Je leert hier hoe je jouw werk nog leuker en uitdagender kan maken, op een manier die aansluit bij jouw wensen en behoeften. Tijdens de training (1,5 dag) maak je kennis met job crafting, maak je een plan om jouw baan te optimaliseren en krijg je concrete tips en tools om dit vorm te geven. De training bestaat uit een volledige trainingsdag en een terugkomsessie van 2 uur.

Prijs: voor teams tot 12 personen: €2450,- exclusief BTW, inclusief trainingsmateriaal en benodigdheden. Grotere of meerdere teams in overleg.

Workshop werkstress verlagen

Werkstress is een van de meest voorkomende problemen op de werkvloer. Steeds meer mensen ervaren werkdruk en het aantal burn-outs neemt ieder jaar toe. Het is dus belangrijk werkstress tijdig te herkennen en aan te pakken. In deze workshop (3 uur) neem ik je mee in de wereld van werkstress: wat is het, waar komt het  vandaan, hoe kun je het aanpakken en nog belangrijker: hoe kun je het voorkomen?

 

Prijs: voor teams tot 12 personen: €850,- exclusief BTW, inclusief trainingsmateriaal en benodigdheden.

Grotere of meerdere teams in overleg.

Workshop ontdekken wat je wil

Twijfel je wel eens of jij het juiste doet? Of je doet waarvoor je 'in de wieg gelegd bent'? Misschien heb je grootse dromen, maar durf je er niet aan te beginnen. Schuif je ze voor je uit vanwege je werk, je huis, hypotheek en andere verplichtingen. Tijdens deze workshop (3 uur) ontdek je wat je echt wil, waar jij blij van wordt. Ook krijg je tips en tools om aan de slag te gaan met het verwezelijken van je dromen. Kleine stapjes, zodat jij iedere dag een beetje dichterbij komt.

Prijs: €150,- p.p. exclusief BTW inclusief trainingsmateriaal en benodigdheden.

Ben je geïnteresseerd? Stuur een mailtje naar info@hulshofcareerdevelopment.com

bottom of page